Jeg er så småt begyndt at skrive juleønsker ned, og da jeg så at Cocopanda.dk havde 20%på hele shoppen, faldt jeg over endnu et par sager, som ryger på min liste. Må sige at glattejernet fra GHD med tilhørende børste står rigtigt højt på ønskesedlen i år. Min søster har et GHD glattejern, og selv om prisen umiddelbart kan virke lidt pebret, så har jeg bare endnu ikke prøvet et glattejern der kunne slå det fra GHD. Og så ville den flotte brede børste bare være en lækker bonus oveni. Perfekt til mit hår. Og netop fordi jeg har sådan et ustyrligt hår, ønsker jeg mig også en tangle teezer. Jeg har aldrig prøvet en, men har kun læst godt om dem. Og til 90 kr, ja så er det vel bare med at få den smidt i kurven.

En ny duft er også tiltrængt. Jeg har lige nu kun de tre samme parfumer, som jeg bruger, og jeg længes virkelig efter en ny duft. Og hvad er mere oplagt end at ønske sig den her til jul. Der bugner det jo med lækre gaveæsker. Cocopanda har endda allerede en hel sektion med gavesæt, til alle behov. Se selv her.

Skal I have noget med der fra? Tilbudet gælder til og med tirsdag d. 5. november kl. 23.59, så skynd jer at give jeres juleønsker videre til familie og venner. Det har jeg lige gjort 🙂

Tangle teezer her, CLEAN Eau de Parfum her, Ciaté neglelak her, Jane Iredale Mineral pudder her, GHD Styles Duo her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...