Outfit description:     Dress: Tommy Hilfiger // flats: H&M // watch: Skagen

Her er et outfit fra en aften i Miami, hvor vi var nede på en lille spansk gade og spise god mad på en hyggelig restaurant. Ret hyggelig gade, men meget kort. Stemningen er helt anderledes ved mørkets frembrud end om dagen. Om aftenen er alle restauranterne i den lille gade åben, der hænger lygter i kæder tværs over gaden, og der er fyldt med folk, som vil have en smagsprøve af Spanien. Vi havde alle tre klædt os lidt spansk på og fyret den op med intens rød farve på læberne.

Har fra i dag efterårsferie, og nøj hvor er det skønt. Nu kan jeg få gjort alle de ting, som jeg simpelthen bare har nedproriteret i hverdagen. Jeg har netop gjort virkelig grundigt rent i min lejlighed, jeg skal hjem og besøge mine forældre, min søster og resten af min familie, jeg skal en tur eller to i træningscentret og så regner jeg bestemt med at få tid til at lave en masse indlæg til bloggen. Glæder mig helt til at sidde (ved en hurtig computer) og bruge lang tid på at lave nogle gode og gennemarbejdede indlæg til jer. Har så mange idéer til indlæg lige for nu, men mangler tiden til at få dem realiseret. Forhåbentlig bliver der lavet om på det i ferien. Desuden forsøger jeg at få en tid hos computermanden, så min computer forhåbentlig kan blive fikset og så god som ny 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...