Outfit description:

Tee: Artrebels here // pants: Saint Tropez // open toe flats: H&M // wallet: Dixie // bracelet: Marc Jacobs // watch: Skagen

Dette er hvad jeg har iført mig i dag. Et ret afslappet, men alligevel pænt look. Jeg var så heldig at modtage denne cool tee fra Artrebels.com forleden dag (den kom faktisk allerede dagen efter jeg bestilte den). Elsker det der streetlook den har over sig. Derfor har jeg også valgt at sætte den sammen med nogle mere feminine sko og klassiske smykker, og så synes jeg min gule pung fra Dixie er så fin til at pifte et efterårsoutfit op med.

Artrebels.com har faktisk nogle ret fede tees og totes, og desuden har de en helt masse cool posters. Se bare her og her.

Artrebels er faktisk sådan et kreativt community for kunstnere DJ’s, fashion designere og musikere. Virkelig fedt koncept, hvis i spørger mig. Hvis I har lyst til at joyne, eller bare er nysgerrige på at vide mere, så kan I finde dem på facebook lige her.

// Indlægget er lavet i samarbejde med artrebels.com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...