Outfit description:        Skirt: American Apparel // tee: Forever21 // trainers: Nike // bag: Rudi & Harald Nielsen

Så er vi snart ved at være ved vejs ende med alle USA outfittene. Tror der er en tre stykker endnu eller sådan noget. Jeg vil også meget snart poste nogle flere New York indlæg og en Miami guide. Forhåbentlig får jeg tid til at lave en masse indlæg til jer i efterårsferien.

Nu vil jeg sætte mig ind på sofaen under dynen med en kop varm te og se et afsnit eller to af Sex and the City, inden jeg hopper i seng. Utroligt man aldrig bliver træt af den serie 😉

____________________________________________________________________________________________

English:     Another one of my Miami outfits. I’ve still got a few Miami outfits left to show you. Furthermore I’m planning on some more New York posts and a Miami guide to come up soon. Nighty night chicks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...