Ville egentlig blot tippe jer om disse fine billeder, som I meget nemt selv kan få ind og hænge i stuen. Jeg var for noget tid siden hjemme hos min veninde for at tage nogle billeder af hendes garderobe til et indlæg her på bloggen, da jeg spottede disse fine billeder på hendes væg. Jeg måtte lige vide hvor de var fra. Fordi altså insekter er jo ret populære for tiden, så sådan et par basser ville jeg da også have hængende i min stue. Tænkte at de nok var fra Bahne eller Idemøbler eller lignende, men pigen havde sgu bare være inde og google insekter på nettet og printet dem ud. Den havde jeg slet ikke selv tænkt på. Og selv om det er super nemt at gøre, så vil jeg da ikke snyde jer for dette billige og ikke mindst nemme tip. Det kunne jo være at I, ligesom jeg, heller ikke havde brugt den højre hjernehalvdel heelt så intenst som min veninde Pernille har gjort det. Og så er det jo altså rart med noget inspiration 🙂 Ps. Er I lige så vilde med hendes tapet som jeg er?

___________________________________________________________________________________________________________________

Translation: Just wanted to share this DIY tip with you guys. I spotted these insect photos at my friend’s place, and we all know insect are huge right now 😉 Anyways, all she did was to google insects on the internet and then print them out and frame them. Easy peasy!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...