En tendens jeg er blevet ret vild med er bow tie tendensen – butterflyen! Jeg synes det er så fint når vi piger bruger butterfly eller hugger andre items fra kærestens garderobe og tilfører dem til vores eget outfit. Jeg har fundet lidt forskellige inspirations billeder på pinterest, til hvordan man kan style bow tien. Jeg kan personligt super godt lide, når man ligesom på billede 1 og 4 sætter den fine sløjfe sammen med et suit. De giver det der maskuline udtryk, men de bare ben, stiletterne og de røde læber er det perfekte modspil til suitet. Meget gennemført efter min mening.

Jeg er også ret vild med de casual look med denim shorts, læderjakke og butterflyen der ikke er bundet (første billede nederst på collagen), og så synes jeg den lille blå bow tie på det trdje billede nederst på collagen, er SÅ fin og meget Blair Waldorf-ish. Jeg har samlet lidt forskellige ties nedenfor, samt links til hvor I kan finde dem hvis I skulle være interesserede. Og selv om der er kommet flere og flere former for ties til kvinder, så vær ikke bange for at kigge i herre afdelingen i butikkerne – det er som regel der udvalget er størst. Jeg overvejer selv den mørkeblå strikkede butterfly eller den med leo print. Er I hoppet å butterfly tendensen?

Affilliate links: 1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. here

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...