Her er hvad jeg havde på i dag. Nu er jeg ved at være på vej i seng, men har simpelthen haft den skønneste weekend, hvor mine forældre og min søster har været og besøge mig. Jeg har lavet god mad og bagt en masse kage til dem, og så har de hjulpet mig med at få banket lidt ting op på mine vægge, og min kære mor har været så sød at vaske alle mine vinduer. Jeg fik lige min søster til at snuppe et par outfit billeder af mig i formiddags. Kunne jo lige så godt udnytte at jeg havde en fotograf. Efter jeg er flyttet til Jylland er det jo ikke blevet til så mange oufit billeder udover dem jeg poster fra ferien. Men mon ikke det kommer 😉 Sandalerne er mine nye fra Black Secret. Synes de er rigtig fine, og så er de jo super gode til lige at pifte et outfit op med. Desværre er det jo snart ikke årstid for sandaler mere – er også hoppet i støvlerne nogle gange allerede. Og som I kan se er min uldne angora cardigan fra H&M også fundet frem. Den er så dejlig vamset at have på, og så passer den navy blå farve til SÅ meget. Nu vil jeg hoppe i seng. Nat Chicas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...