Outfit description:     Skirt: Zara // top: oldie // sandals: Mango // watch: Skagen // bangle: Marc Jacobs

Et outfit tilbage fra august måned fra skønne Miami. Hvo jeg dog savner varmen, atmosfæren, at gå ud og spise og shoppe til sent ud på aftenen. Får virkelig lyst til at komme tilbage til Miami og New York, når jeg sidder og kigger feriebillederne igennem. Heldigvis er jeg ikke der endnu hvor jeg bare trænger til ferie. Studiet er stadig nyt for mig og alle fagene er så spændende, og om godt to uger er det efterårsferie 😀

I dag har jeg været til min første poledance session, og det var virkelig sjovt. Det er lidt grænseoverskridende, og man forbinder det ofte med strip eller eksotiske dansere, men som instruktørerne sagde, poledance er hvad man gør det til. Jeg synes det var sjovt og selv om man ikke lærer det hele på én aften, så var det fedt at få det prøvet og lært et par moves. Jeg snupper da i hvert fald en time mere i næste uge 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...