top: Calvin Klein // flats: H&M Divided // clutch: Urban Outfitters // watch: Skagen // ring: Corazóncropped tee: H&M Trend // sandals: Macy’s // bangle: Marc Jacobsboots: H&M // shirt: Tommy Hilfiger // nailpaint: Dior

Vi kan ikke helt komme uden om det sporty look dette efterår. Her får I mine tre bud på hvordan man kan style en sporty nederdel. Denne nederdel fra &other stories har et sporty touch i form af bindebåndet i taljen og det lidt løse fit. Den har en slids op i hver side og materialet er lidt silke agtigt. En god kombi af sporty og feminin.

  1. Det første look er meget afslappet med løstsiddende top og flade sko, men samtidig gør clutchen, smykkerne og de feminine detaljer, outfittet anvendeligt til f.eks. at smutte direkte fra arbejde og ud til et event, ud at spise eller lignende. Skoene, uret og ringen holder outfittet tilpas feminint, mens den rå clutch og den sporty nederdel giver outfittet noget kant. En sort basistop i lækker kvalitet går man bare aldrig galt i byen med.
  2. I look to har jeg sat den sporty nederdel sammen med en cropped t-shirt i samme stil. Det giver en sporty feel. Derfor har jeg som kontrast tilført outfittet et par yderst feminine stiletter og et simpelt armbånd. Der bliver vist en del hud med bare ben og mave, og derfor holder jeg nederdel og top i løstsiddende fit, således at det ikke bliver trashy, men stilet.
  3. Det tredje look har jeg gjort meget anvendeligt for studie eller arbejde. Der bliver vist ben, men nederdelen er sat sammen med en tækkelig skjorte, så det skaber en god balance. For at give outfittet lidt kant, har jeg tilført et par rå ankelstøvler. Og som en finish ville jeg tilføre mine korte negle en smuk bordeaux farve, således at looket forbliver lidt business agtigt.

Min stil er generelt ret feminin, dog stort set altid med et touch af noget maskulint. Dette ses i mine outfits, men det afspejles også i disse “How to style” indlæg. Er I på det sporty look? Og i så fald, hvordan ville I style det?

Hvis I vil se mine tidligere “How to style” indlæg, kan I gøre det ved at klikke lige her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...