Denne fine sommekjole er en af de mange køb jeg gjorde mig i USA. Jeg købte den i Urban Outfitters i Miami. Desværre har jeg slet ikke fået gået med den endnu, og det kommer jeg nok heller ikke til før vi rammer forår/sommer igen en gang næste år. Vidste også godt, da jeg købte den at det ligesom var lidt sent på året for en ny sommerkjole, men synes simpelthen den er så fin og piget, og så er silhuetten lige i øjet. Den sidder rigtigt pænt på. Men outfitbilleder af denne må I altså have til gode til når temperaturen om reet lang tid begynder at stige igen. Den er fra mærket Pins and Needles (deraf overskriften)

Har I forresten set at der er kommet en ekstra menu oppe i min menu-bar under headeren? Den hedder “OM” og siger kort lidt om mig og bloggen. Synes ligesom det var på tiden med sådan en kategori. Nu har jeg også kun haft bloggen i snart 3 år 😉 Men tjek det ud hvis I er nysgerrige på at vide lidt mere om mig eller læse hvorfor jeg i det hele taget startede bloggen.

God søndag everyone <3

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...