Har lige klikket min yndlingsstol hjem. Nemlig ghost stolen fra Phillippe Starkc by Kartell. Ja selve stolen og desginet er jo ingen nyhed – den kender alle efterhånden, og den er da heller ikke som sådan et nyhed i mit hjem. Jeg har jo nemlig en i forvejen, som jeg i sin tid købte til mit skrivebord, men jeg har altid ønsket mig dem som spisebordsstole ved et smukt træbord. Da jeg for nogle måneder siden fandt ud af at jeg var kommet ind på mit studie, og derfor skulle flytte i egen lejlighed begyndte jeg at overveje om jeg skulle købe tre mere af de smukke stole, så jeg havde til mit spisebord. Jeg har dog fundet nogle cool retro taburetter, så jeg nu kan have to taburetter stående skråt over for hinanden og to ghost stole skråt over for hinanden. Så kan det være jeg skifter tauretterne ud med endnu et par ghost stole med tiden 🙂

Jeg har købt min stol hos designfields.dk, hvor der iøvrigt ofte er penge at spare hvis man selv henter sin vare. Butikken ligger dog i Næstved, og da jeg lige flyttet til Jylland har jeg ikke rigtigt mulighed for at hente den. Så jeg har bare bestilt min på deres webshop. Fragten er heldigvis også gratis. Det var der jeg købte min ghost stol sidste gang, så da jeg besluttede mig for at jeg ville købe mig en til, gik jeg direkte til Designfields’ hjemmeside. Jeg har det bedst med at handle på websider, som jeg kender og har gode erfaringer med. Jeg kan i hvert fald klart anbefale designfields.dk, hvis I selv er på udkig efter et Kartell møbel eller andet interiør.

I kan finde Kartell Louis Ghost chair her, hvis I er interesserede 🙂

Skal nok se om ikke jeg kan få taget et par billeder af spisebord og stole og få smidt op på bloggen, så snart jeg har modtaget min nye stol.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...