Jeg lovede jer jo for efterhånden et godt stykke tid siden, at I nok skulle få nogle nærbilleder af mit nye armbånd og mit nye ur. Uret er som sagt fra Skagen og armbåndet fra Marc Jacobs. Armbåndet er egentlig meget enkelt, men samtdig sådan lidt playful og uhøjtideligt. Det har et hjerte i hver ende, som skal køres ind over hinanden for at lukke armbåndet. Jeg har dog ret ofte mit armbånd på åbent, da jeg godt kan lide det sådan. Uret er virkelig blevet en af mine nye yndlings accessories. Har gået rigtig meget med det, og det passer til nærmest alt. Det er meget feminint udformet med sin slanke rem, som for enderne er besat med sten og udformet med Skagens signatur tegn. På billederne ovenfor kan I også rigtigt se alle teksturerne i designet og alle de fine detaljer, som de små sten inde på urskiven. Jeg elsker virkelig at uret er rosaguld. Jeg synes det gør det ekstra feminint. Hvad synes I om det?

________________________________________________________________________________________________

English: I love my new armcandy so much and wear almost every day. The bangle is from Marc Jacobs and the watch is from Skagen Denmark. I love the details in both pieces but in the watch you can really see all the beatiful structures and the lilltle details. These are my new favorite accessories!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...