Okay ved godt at sommeren lige er slut og det virker lidt malplaceret med et par pang blå sandaler her i september, men kunne simpelthen ikke stå for disse ruskinds babies fra Black Secret. Synes den azurblå farve er så fin og så er jeg lidt vild med det brede stykke over foden. OG så var de på udsalg! De skulle gerne være mig i hænde inden for ganske få dage, så måske jeg kan nå at gå lidt med dem inden det bliver for koldt. Jeg går i hvert fald stadig i sandaler næsten hver dag. Og i dag er vejret jo også super skønt. Havde ellers lovet mig selv ikke at shoppe i meget lang tid efter at jeg har været i USA og brugt en masse penge + jeg lige er flyttet i egen lejlighed med medfølgende udgifter. Jenni, Jenni. Men altså de var jo på tilbud. 😉

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...