Jeg må indrømme at jeg har været lidt fraværende på bloggen de sidste dage, men det ligger således at jeg nu er flyttet i min egen lejlighed og har brugt de sidste dage på at komme på plads og få pakket ud. Og så har jeg iøvrigt heller ikke kunne komme på nettet. Mig og teknik, I ved. Men nu har jeg fundet et netværkskabel, så min computer er koblet på nettet. So far so good – så prøver jeg bare at se bort fra at min computer er langsommere end langsom. Jeg er så småt ved at være på plads i min lille lejlighed og klar til at starte på studie i morgen. Min sofa skulle gerne komme på onsdag, og så skal jeg lige have samlet en kommode og hængt lidt op på væggene og sådan.

Nå men ville egentlig vise jer disse støvler som jeg købt i H&M i Miami. Jeg er så meget bagud med alle USA indlæggene, men må se om ikke jeg kan få indhentet det forsømte i løbet af ugen. Anyways, støvlerne er fra H&M Divided og bliver bare helt perfekte til efteråret. Jeg synes de er så fine, og samtidig lidt rå. Kan ikke vente med at få dem brugt. De passer både til shorts, nederdele, jeans og strømpebukser – ser så mange styling muligheder i dem. Og så er højden jo også ret perfekt til en hverdagssko.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...