[goviral]

 

Har I set nogle af de lækre nye efterårs varer, som H&M har at byde på. Det hele ser så smukt og elegant udi videoen. Især hattene og leggingsne i læderlook gad jeg godt eje. Men de to ting er virkelig også indbegrebet af efterår, hvis I spørger mig. Jeg shopper faktisk ikke så ofte online når det kommer til H&M. Der foretrækker jeg de fysiske butikker. Forleden da jeg var oppe i byen og lure lidt, fandt jeg f.eks. gladiatorsandalerne og hatten, som I kan se på billedet nedenfor. Jeg skulle egentlig slet ikke have noget. Jeg havde lavet en deal med mig selv om ikke at shoppe mere i laaang tid, eftersom jeg lige har shoppet gedigent igennem i New York og Miami, og samtidig står jeg og er ved at flytte og skal købe møbler og en masse andet nyt til min lejlighed. Så det er altså ikke ligefrem fordi jeg bare kan tillade mig at bruge løs på hvad som helst mere. Jeg kunne dog ikke stå for de rå Rihanna’ish sandaler, som jeg fandt sat ned til kun 70 kr!! lige i min størrelse. Jeg var faktisk lidt i tvivl om hvad jeg syntes om den chunky 90’er hæl, men da jeg prøvede dem på kunne jeg altså ikke helt dy mig. Med hjem røg de. Kan godt lide det rå og maskuline de har over sig. Ville style dem med meget feminine outfits som fine shorts eller nederdel og silketoppe og strik.

En hat har jeg faktisk gået og kigget efter i lidt tid. Og så fandt jeg denne fine hat i vinrød, som også bare bliver perfekt til efteråret. Har bare et eller andet med hatte for tiden. Er der noget I bare ikke kan undvære til dette efterår?

// Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...