Nu er det officielt efterår, i hvert fald ifølge kalenderen. Heldigvis har vi rimelig pænt vejr i disse dage. Jeg går stadig med bare ben de dage jeg kan komme til det, og tilpasser mig så årstiden ved at sætte mine shorts eller nederdel sammen med en strik eller lignende. Snart ryger strømpebukserne også på inden under nederdelen eller under efterårskjoler i et lækkert tykt materiale. Jeg har været inde på webshoppen www.malou4u.com og finde lidt tøj, som jeg bestemt ikke ville have noget i mod at hoppe i her til efteråret og vinteren for den sags skyld. Kender I siden? Jeg kendte ikke til den ind til jeg forleden dag blev gjort opmærksom på den. malou4u.com har en masse lækre mærker som 2nd Day, Amust, Karen by Simonsen, Jofama og St. Martins, bare for at nævne nogle få. I kan se mere her. F.eks spottede jeg lige en virkelig lækker lædernederdel fra Jofama by Kenza til kun 199,95 sat ned fra 899,95 kr!! Overvejer helt om den skal klikkes hjem. Nogle gange er man bare heldig at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og dermed have muligheden for at snuppe det gode tilbud med hjem.

En ting der vægter plus i min bog er at man på webshoppen har muligheden for at se tøjet på modellerne. F.eks ser de fine skinende bukser meget mere flatterende ud på, end når de bare hænger. Så får man ligesom mulighed for at se formerne. Jeg er selv ret vild med den kropsnære kjole fra Inwear, den sorte hverdagstaske fra Liebeskind og det Louis Vuitton’ish tørklæde fra Beck Söndergaard. Har I en favorit?

Nu vil jeg gøre mig klar, inden jeg snart skal ud af døren og ned på en hyggelig cafe og spise med en masse piger, og måske ud og have en øl eller to efterfølgende. See you later chicks.

// Indlægget er sponsoreret

________________________________________________________________________________________________

English: I have spottet som really nice styles for fall on the webshop www.malou4u.com and put them together in a collage for you.  I’m especially really in to te leatherbag from Liebeskind, the dress from Inwear and the Louis Vutton’ish scarf from Beck Söndergaard. Actually I just spotted the cutest leather skirt from Jofama by Kenza with more than a 75% discount!! You can purchase all the styles + multiple other brands right here. Anything you can’t live without?

// Sponsored post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...