Jeg vil blot tippe jer om at cocopanda.dk har 1 års fødselsdag, og i den forbindelse giver de 20% rabat på ALT på webshoppen OG OG OG der er oven i købet gratis fragt. Det er da et tilbud der er værd at gå efter. Så det på deres facebookside, og tænkte at jeg lige ville dele det med jer. Jeg har i hvert fald allerede lagt lidt sager i kurven, som jeg overvejer om skal klikkes hjem. Kender I ikke det at man bare sidder og kommer den ene vare i kurven efter den anden, og man så er nødt til at sidde bagefter og sortere fra, bare for at være nogenlunde fornuftig haha. Tror i hvert fald jeg skal have en god hårbørste, og så min yndlings hårolie fra Osmo, og så overvejer jeg også en læbestift i en smuk efterårsfarve. Jeg kommer bare ofte ud for det tilfælde at læbestifterne ikke holder ret godt. Er der et mærke I kan anbefale frem for andre? Helst et inde fra Cocopanda nu det er på tilbud 😉 De har bl.a. mærker som Youngblood, gloMinerals og Jane Iredale. Sidstnævnte har jeg i hvert fald hørt meget godt om angående deres puddere, så måske læbestifterne også er gode?

Men piger, I skal være hurtige hvis I vil have fat i noget til de gode priser, for fødselsdagen slutter på tirsdag kl. 15

Skal I have noget? 🙂 I kan finde fødselsdagsudsalget her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...