Skirt: Pieces // sandals: Birkenstock here (Affiliate)

Jeans: Dr. Denim, model Arlene here (affiliate) // sandals: bought in Turkey // nailpaint: Pieces (vernish brown)

Denim shorts: New Yorker // sandals: bought in Greece

Jeg har ovenfor givet mine 3 bud på hvordan man kan style strik. Da vi er godt ind i sensommeren og meget tæt på efteråret, syntes jeg det ville være på sin plads at tilføje strik i mine outfits. Denne strikbluse er fra Vero Moda Very og har nogle ret fine detaljer i form af små perler og orange angora.

1. Da vi jo ikke helt har ramt de mørkere tider endnu, så vil jeg sørge for ikke at style min strikbluse alt for efterårsaftigt. Her har jeg sat den sammen med en sort tætsiddende nederdel og et par Birkenstocks for et afslappet look. Jeg synes det er et godt overgangs outfit fra sommer til efterår, og når de køligere dage rammer, så er det bare at smække et par strømpebukser indenunder nederdelen og hoppe i yndlings ankelstøvlerne.

2. På de dage hvor det ikke er helt varmt nok med bare ben, ville jeg sætte den lune strik sammen med et par lyse jeans og sandaler med kilehæl. Det gør at outfittet ikke bliver for mørkt og vinter-agtigt at se på. Jeg har det med at holde på de lyse farver så længe jeg kan, inden vi rammer de mørkere tider på året. For at fuldende looket vil jeg komme en lak i samme nuance som blusens angora detalje på neglene.

3. Jeg elsker på de køligere sommerdage eller sommeraftner at style mine rå denimshorts med en lækker og vamset strik. Til det ville jeg hoppe i et par fine sandaler i et lækkert materiale og iføre mig nogle matchende guldsmykker.

Disse “How to style” indlæg er ret nye for mig. Jeg er derfor meget interesseret i at høre jeres mening, eller tilføjelser af gode idéer, så jeg ved om det er noget jeg skal fortsætte med. Sidste gang fik jeg positiv feedback. I kan finde indlægget her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...