Leather shorts: 2nd Day // sandals: Pieces // purse: &other stories // necklace: Bought in Turkey

Skirt: Saint Tropez // sandals: bought in Spain // pink lipstick: CoolcosJeans: Dorothy Perkins // boots: B&Co. // nailpaint: Barry M (raspberry)

Jeg har gået og tænkt lidt på at indføre en ny slags indlæg her på bloggen. Nemlig nogle indlæg, som kommer til at ligge under kategorien ‘How to style‘. Jeg vil nu og da poste et indlæg med mine bud på hvordan man styler forskellige items. Denne gang vil jeg komme med tre eksempler på hvordan man kan style denimskjorten. Denne skjorte er fra H&M, og er en god mellemting mellem mørk og lys vask, og derfor perfekt året rundt.

  1. På en dejlig sommerdag ville jeg style denimskjorten med et par rå og afslappede lædershorts, for et casual look. Jeg ville tilføre en af sæsonens helt store farver, nemlig gul, via mine accessories, og lade farven gå igen ved fødder og ved den lille taske, således at det giver en helhed. Til sidst ville jeg tilføre en rå statement halskæde, for at fuldende looket.
  2. For et feminint udtryk, ville jeg sætte min denimskjorte sammen med en piget A-formet nederdel. Det giver taljefokus, og samtidig er nederdelen en super skøn kontrast til det lidt mere rå denim. For at fuldende det pigede og feminine look, ville jeg tilføre et par sandaler med hæle, og en smuk lyserød farve på læberne. Her er jeg gået all in på det feminine, da skjorten er maskulin nok i sig selv. Det skaber super gode kontraster.
  3. For et mere nedtonet look ville jeg sætte skjorten sammen med sorte jeans, sorte feminine støvler, og tilføre en fin mørkerød farve på mine negle. Her ville jeg holde outfittet enkelt og ikke mikse for mange farver, da skjorten gerne må få opmærksomheden. Dette outfit ville være perfekt på studie eller arbejde.
Jeg ved ikke hvad I siger til denne slags indlæg? Lad mig vide hvad I synes 🙂 Bliver det for kedeligt? Vil I hellere se collager med outfits jeg sammensætter fra nettet? Vil I have links til de forskellige items, eller til lignende items? etc.
Kom med det 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...