Heej bloggen. Så er jeg hjemme igen, og hvor er det dejligt at skrive ‘live’ på bloggen igen. Egentlig har det været rart at holde lidt ‘ferie’ fra bloggen også. Man finder ud af hvor afhængig man er af det i hverdagen. Også bare hvor afhængig jeg er/har været af selv at følge med på mine stam-blogs haha. På sådan en ferie finder man ud af at det altså ikke gør noget hvis jeg lige går glip af min yndlingsbloggeres nyeste køb eller hvad de fik at spise til aften.

Jeg har virkelig nydt min ferie og oplevet og shoppet en masse, men ih hvor er det dejligt at være hjemme igen. Selv om jeg synes de tre uger er fløjet afsted, så er der bare nogle ting ved andre kulturer og lande man ikke vender sig til. Nu er det bare skønt at være hjemme til dansk mælk, rugbrød, venlige kasseassistenter og min familie! Man får sig virkelig nogle helt andre vaner når man er på ferie. Ud og spise nærmest hver dag, shoppe stort set hver dag, spise is hver dag, drikke umådelig meget kaffe fra Starbucks, spise ret så mange (billige) Krispy Kreme doughnuts [læs: totalt yndlings!] + rende i sommertøj hverdag, hvilket man bestemt ikke kan herhjemme hver dag i sommeren. Men okay det er jo også en ferie, og der skal der jo nydes.

Jeg glæder mig til at dele en masse billeder og tips fra min tur med jer. Som I måske har lagt mærke til på det ene billede ovenfor, eller allerede har set på Instagram, så er der sket lidt forandring med mit hår. det er nemlig blevet nogle tonere lysere. Men meget mere om det en anden dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...