Når man er i New York så skal man næsten opleve de der vilde og store ting, som vi ikke har her hjemme, som f.eks. en butik midt på Times Square kun fyldt med M&Ms. Lækkert og farverigt ser det ud, men det er meget pricy der inde, så køb dine M&Ms i et supermarked med mindre det er for oplevelsens skyld. Vi fik taget et billede af os inde på Starbucks, men fik pænt besked på at det må man ikke der inde!! Say what?!

Vi var selvfølgelig et smut ude forbi Frihedsgudinden, som nærmest er et must når man er i New York. I stedet for at tage på en af de mange turistede ture, tog vi Staten Island færgen, som er gratis at sejle med. Den kommer ikke så tæt på frihedsgudinden som turist bådene, men vi var alle tre enige om at vi havde en fin udsigt til prisen. Se selv på billedet med alle højhusene! Og vil du hellere gemme dine penge på shopping end bruge dem på alle turist attraktionerne, så er dette en ganske fin måde at få set frihedsgudinden på. Og så kan vi samtidig ‘prale’ af at have sat fødderne på Staten Island.

Central Park skal man bare i når man er I NYC. What more can I say? Den smukke park fortjener et helt indlæg for sig selv. På vores dagslange ture med oplevelser og shopping, stoppede vi bl.a og fik et pizza slice. Det er en hurtig og billig måde at få noget at spise på. Men jeg advarer, de kommer meget ost på pizzaerne over alt derovre. Et sted vi dog spiste et par gange, var på den trendy restaurant Cafeteria. Jeg laver et seperat indlæg om den, da det er et af de spisesteder der virkelig er værd at gå efter i NYC.

Apples flagship store på 5th ave. er en hel attraktion i sig selv. Jeg vil virkelig anbefale at tage et kig ind i deres butik, som iøvrigt ligger under jorden – også selv om I ikke har planer om at købe noget. Der inde vrimler det med mennesker der prøver de forskellige produkter. Og så vrimler det også med personale i blå t-shirts, som render rundt for at servicere og vejlede omkring deres produkter. Sådan et helt Apple univers. Det minder mig næsten om Google universet i filmen ‘the internship’. Der er endda en lille børne afdeling hvor man bare kan sidde og spille spil på iPads. Klart et besøg værd!

Vi boede lige ved Times Square, så når vi gik rundt om aftenen for at se byen, fandt vi forskellige ‘kendte’ steder. Bl.a. spottede vi den biograf hvor Carrie (i SATC) tager ind og ser en fransk film alene på date night. ‘Joy for two’, for one, please! Og så kom vi tilfældigt forbi den bygning hvor David Letterman har sit Late Show. Selvfølgelig skulle vi tre piger også på Sex and the City turen, nu vi var i New York, og den skal I også nok høre meget mere om. Med hjem der fra kom da et par af de populære cupcakes fra Magnolia Bakery. Man skulle jo næsten smage dem. Nogle gange midt i New Yorks pulserende gader, finder man lige pludselig små oaser i form af mindre natur områder med bænke og som her, springvand. Virkelig hyggeligt sted at stoppe for hurtig frokost, hvis man evt. har købt en sandwich eller bagel et sted.

Jeg håber I kan bruge min lille New York City Guide, som inspiration hvis I evt. skal afsted. Der er selvfølgelig rigtigt mange ting vi ikke har oplevet. Vi skulle have haft 4 hele dage til oplevelser og shopping i New York, men pga. et forsinket fly fra Danmark, nåede vi ikke vores fly fra Heathrow, og måtte derfor overnatte i London, og sendes på det første fly den følgende morgen. Det resulterede desværre i at vi havde en dag mindre til at nå vores i forvejen stramme program. Derfor fik vi heller brugt så meget tid på shopping i New York, men vi nåede dog ud i Woodbury outlet, som jeg iøvrigt ikke var mega begejstret over, og så fik vi da også slentret et par gange ned af 5th Avenue.

Med hensyn til hotel, så boede vi på et billigt et, hvor standarden også var der efter. Heldigvis var vi der kun når vi skulle sove og til alt held var sengene rigtigt fine at sove i. Et stort plus var at vi kunne bo så centralt som vi gjorde til få penge. Havde vi skulle bo i New York i længere tid, havde vi gået efter et hotel med en lidt højere standard.

Der var ting vi havde på vores liste, som vi desværre ikke nåede at se. Vi ville gerne have været en tur til Brooklin, og så ville vi også gerne have oplevet High Line Park, som en sød læser havde anbefalet. Desuden blev vi anbefalet at besøge snack baren 230, som lå på 5th Avenue (nr 230). Der fra skulle man have en helt fantastisk udsigt over byen, og det ville være et billigere alternativ til f.eks. at tage op i Rockefeller eller Empire State Building, da man jo bare skal købe noget at spise eller drikke. Og udsigten skulle efter sigende være lige så god. Forestil jer lige at sidde oppe på den lækre tagterrasse og nyde en søndagsbrunch. I kan læse mere om 230 roof top bar her. Det ser virkelig lækkert ud på billederne!

Alle de oplevelser vi ikke nåede at få der ovre, må jeg have til gode, for én ting er sikkert. Jeg skal helt sikkert til New York igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...