Synes lige jeg ville vise jer nogle billeder fra da vi boede på hotellet Bella Sky ude ved field’s og Bellacentret. Det var virkelig et lækkert hotel. Det så kæmpe og flot ud, indretningen var lækker, hotelværelserne var pæne og nye, og deres morgenmadsbuffet var også super lækker. Den fik jeg desværre ikke en gang taget nogen billeder af. Som I kan se så havde vi en virkelig god og vid udsigt oppe fra vores hotelværelse på 17. etage. Udover at være et rigtigt lækkert og flot hotel, så tilbød Bella Sky også gratis internet, og man kunne låne deres store applecomputere med hurtigt internet i Lobbyen. Dejligt! Specielt hvis man lige vil holde bloggen opdateret 😉

Selv om Bella Sky ikke lige ligger i centrum, så kunne det jo næsten ikke være nemmere at transportere sig selv derind. Metroen kører lige 5 minutter derfra, og desuden ligger field’s også i gåafstand derfra, hvis man lige vil gøre sig lidt shopping eller have en latte fra Starbucks.

Vi (mine forældre, min søster og jeg) bor faktisk relativt ofte på hoteller rundt omkring, fordi vi godt kan lide at opleve nye steder og holde mini-ferier en gang imellem. Det er jo også en super god måde at få set lidt af sit land på 🙂 Denne gang var vi f.eks. ude og sejlekanalrundfart, et smut i Amaliehaven, og så fik vi selvfølgelig også shoppet lidt.

Kan i hvert fald helt sikkert anbefale Bella Sky hvis I skal finde et godt hotel at bo på. Mine forældre havde boet der før, så de vidste at det var et lækkert hotel, som vi ville kunne lide.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...