Outfit description:

pants: Saint Tropez // denim shirt: H&M // jacket: Zara // sandals: Pieces

Dette var hvad jeg var iført til lanceringen af Passions for fashion x 2nd Day. Jeg havde valgt et ret afslappet outfit, da jeg jo skulle flyve nogle timer senere. Jeg elsker bare mine Saint Tropez bukser, fordi de er så lækre i materialet, og så er de ret fine selv om de er vildt behagelige at have på. Win win.

Som jeg jo allerede har teaset om, så fik jeg jo lidt sager med hjem derfra. Det var altså så længe mit shoppestop varede. Til jer der ikke ved det, så havde jeg lavet en streng aftale med mig selv om ikke at shoppe, før jeg i slutningen af juli rammer amerikansk jord. Og jeg havde faktisk heller ikke shoppet tøj siden 4. maj, og så indtil 14. juni nu. Men det er da også halvanden måned. Så nu efter mit seneste køb, må jeg tilbage på sporet, og holde mit shoppestop endnu en måned. Da jeg var i Tyrkiet brugte jeg faktisk helt overraskende lidt penge. Noget ala. 200 kr tror jeg. Men okay vi skulle heller ikke ud og købe mad eller drikkevarer eller noget som helst, og har kun købt nogle få ting med hjem derfra, men dem skal I også nok få at se snarest.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...