Outfit description:

Dress: Just Female // sandals: Bianco

Hej mine kære søde læsere. Så er jeg hjemme igen, og klar til at blogge for fuld skrue. Ikke kun er jeg nu officielt gået til sommerferie, jeg er også lige kommet tilbage til Danmark efter en skøn og varm uge i Tyrkiet. Jeg havde selvfølgelig planlagt lidt indlæg til jer, sådan at bloggen ikke skulle stå helt stille imens jeg var væk, men nu har jeg en helt masse til jer igen. Bl.a. en masse ferie outfits, men også lidt shopping jeg har gjort mig, og så vil jeg lave et indlæg om et fedt event jeg var til lige inden jeg tog på ferie. De af jer der følger mig på Instagram (@byjennip) har allerede set hvilket event det var, og hvad jeg fik shoppet. Var der nogen af jer der var der? Og købte I nogle af de lækre styles?

Håber I nyder jeres Sankt Hans aften, og at det ikke regner der hvor I er.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...