Outfit description:

top: Moss Copenhagen // skirt: Saint Tropez // sandals: Zara

Så får I endnu et ferie outfit, og der stadig en del endnu. Hvad jeg mente med mit lille citat på billedet, er blot at jeg synes man skal vise det frem ved sin krop, som man godt kan lide, i stedet for altid at fokusere på det ved ens krop, som måske er mindre godt. Let’s face it, det har vi piger jo altså en tendens til 😉 Jeg kan f.eks. godt lide bluser der viser lidt af min ryg, især når den er dejlig solbrun, som på billederne ovenfor. Jeg er ret timeglas formet, så jeg forsøger f.eks. ikke at fremhæve mine brede hofter, men istedet min talje. Kender I ikke det, at man har noget på sin krop man foretrækker frem for andre?

I eftermiddag skal min søster og jeg hjem til vores veninde Louise og spise kage og planlægge vores USA tur. Uh glæder mig så meget. Det nærmer sig jo. Jeg, som den eneste ud af os tre, har aldrig været i USA, og jeg er derfor meget spændt på at opleve kulturen og livet derovre. Vi skal som sagt til New York og Miami, og i dag skal vi snakke om alle de ting vi gerne vil opleve og steder vi vil shoppe på vores tur. I må selvfølgelig meget gerne dele hvis I har nogle erfaringer, eller noget man bare ikke må gå glip af mens man er der, men jeg regner også med snart at lave et USA indlæg.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...