Her den anden dag fik jeg lyst til at prøve lidt nyt på mine negle. Jeg lakerede dem røde og kom blå stjerner på. Stjernerne trykkede jeg fast med en vatpind, og da lakken var tør kom jeg en topcoat på. Jeg har brugt ‘bright red’ og ‘all in one’ – begge fra Barry M. Stjernerne kan købes i div. supermarkeder og hobby forretninger, og sikkert også på ebay 🙂

Disse ville jo egne sig ganske godt til en tema fest med USA som tema, eller blot til at have en lille fest på neglene. Og hvis I er virkelig tålmodige, kunne I fylde hele neglen med stjerner.

Lige nu er jeg på vej til Lalandia, for at hygge og slappe af. Dejligt med en lille getaway i weekenden. Og helt uden computer – aahh. Så ser frem til at der ligger en masse kommentarer når jeg kommer hjem 🙂 Vil dog holde jer lidt postet via Instagram. I kan finde mig på byjennip derinde.

Husk forresten at I stadig kan nå at deltage i konkurrencen om et lækkert ur fra Casio. I kan finde konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...