Disse negle lavede jeg forleden, da vi skulle holde påskefrokost. Jeg syntes de egnede sig særdeles godt til lejligheden 🙂

Ville bare lige kort fortælle hvordan jeg har gjort. Det er super nemt. Jeg lagde bare en lysegul neglelak fra Depend og dryssede derefter med gul glimmer ovenpå. Husk at færdiggør én negl ad gangen, så lakken ikke tørrer. Når glimmeret har fået lov at sætte sig giver du det en gang gennemsigtig topcoat, og gerne et lag mere når det første er tørt. Glimmeren ovenfor kan købes på eBay, men der findes mange lignende i hobbyforretninger og supermarkeder.

Hvis I klikker her, kan I se billeder hvor jeg har brugt denne glimmer på neglespidserne. Der blev jeg også ret godt tilfreds med resultatet. Der kan I også finde link til glimmeren på ebay.

Ps. Har I forresten set at Moss Copenhagens hidtil største butik åbner på strøget i Odense? Jeg er lidt spændt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...