Har flere gange på det seneste været inde på Ezzence.dk og lure. Ved ikke om I kender sitet, men det er en webshop hvor man har muligheden for at købe lækre skønhedsprodukter fra mærker som Nuxe, Samshbox, Sunspa, Yves Saint Laurent og mange mange flere. De har også en gruppe økologiske produkter til både håret og kroppen. Jeg har ofte læst og hørt meget godt om jurliques produkter, og kunne godt tænke mig at prøve dem. På ezzence.dk er der en hel kategori dedikeret til de økologoske produkter, således at man ikke behøver ‘lede’ efter hvilke produkter der er øko blandt alle mærkerne. Jeg synes det er rart at vide, når jeg bestiller et økologisk produkt at min krop behandles med de samme naturlige ingredienser som altid har været tilstede i naturen.

I kan gå ind på deres hjemmeside og finde mange flere produkter. Det hele er nemt og overskueligt, da det er delt ind i kategorier, alt efter hvilket produkt du leder efter. Du har også muligheden for udelukkende at søge på dit foretrukkende mærke.

I dag kører ezzence.dk faktisk en kampagne med søndagsshopping, hvor du kan spare 20-60% på en masse produkter. Jeg overvejer f.eks om min yndlings hårolie fra Osmo skal klikkes hjem Den koster i dag kun 120 kr!! Og så har jeg også et lille crush på Ciatés mange flotte lakker til neglene. Kan næsten ikke vælge hvilken farve jeg vil have. Måske gul eller mintgrøn eller caviar nails eller…

Dette indlæg er sponsoreret

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...