Sparkling dresses

 

Jeg elsker glitter og pailletter! Tænkte jeg ville lave et lille indlæg med festlige kjole, da det jo er galla tid for mange. Prøvede selv lige min gallakjole fra gymnasiet i går haha. Synes stadigvæk den er rigtig smuk, men det er desværre den eneste gang jeg har fået brugt den. Jeg mangler ligesom en ekstra fin lejlighed at have den på til – den er jo en smule mere ‘galla’ agtig end en almindelig fest kjole og derfor ryger den ikke bare lige på en lørdag aften.

Jeg synes dog at ovenviste kjoler alle kan bruges til andre arrangementer også. Der er jo altid nytår 😀 (selv om der er længe til), men også hvis man skal til lidt finere fester, som bryllupper, som jo er vældig populære når vi når den varmere sæson.

Står I og skal til galla eller en anden festlig lejlighed her i nærmeste fremtid?

I kan klikke på billedet, for at se hvor kjolerne er fra 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...