I want a Nice Home

Nu ved jeg selvfølgelig ikke om jeg kommer ind på den uddannelse, som jeg har søgt ind på, efter sommerferien. Men hvis jeg gør, så betyder det at jeg skal flytte til Jylland, og dermed flytte i studiebolig på noget ala. 40 kvadratmeter. Og på så få kvadratmeter gælder det virkelig om at udnytte pladsen bedst muligt. Jeg var i januar ovre og se en studiebolig, og er nu allerede begyndt at indrette den oppe i mit hoved. Seng, sofabord og spisebordsstole skulle være sådan nogenlunde på plads. Til gengæld mangler jeg spisebord, sofa og tv-bord, og så selvfølgelig alle de der småting, der altid hører med, som køkkengrej, kurve, opbevaringskasser etc. To af soveværelsets vægge, i den lejlighed jeg har kigget på, går sammen i en spids, og det betyder derfor at det bliver svært at have et klædeskab stående derinde. Derfor har jeg netop købt et ‘tøjstativ’ som skal hænges på den ene væg. Det er jo med at udnytte pladsen bedst muligt 😉

Jeg har været inde og lure på hjemmesiden nicehome.dk samlet en collage med mine favorit møbler til lejligheden. Tror bare jeg bliver nødt til at have en sofa med chaiselong, da det er noget af det mest behagelige at kunne sætte sig ned og smække benene op, når man kommer hjem fra studie og skal slappe af. Fjernsynsbordet i egetræ har virkelig nogle smukke strukturer, og tiltaler mig bare helt vildt. Da en studielejlighed jo er ret lille, er min plan at jeg bare skal have et lille spisebord, så det ikke optager pladsen i hele rummet. Ovenviste er pænt og enkelt, og vil stå i god kontrast til mine farverige spisebordsstole.

Overvejer faktisk også et lille skrivebord, som jeg kan sidde og arbejde ved. Det ville være ideelt at have en lille ‘workstation’ med god arbejdskarma i et hjørne af lejligheden 🙂 Nicehome.dk har bl.a. et mindre udvalg af skriveborde til priser hvor alle kan være med.

Er der nogle af jer der står i samme situation som jeg, med ikke at vide om I er optagede på uddannelse efter sommer, og står og skal (måske) flytte? Det er lidt nervepirrende – ikke desto mindre, er det jo ved at være på tide at få købt det nødvendige til boligen. Hvilke af Nice Homes møbler ville I vælge?

 

 

Dette indlæg er sponsoreret, men selvfølgelig et udtryk for egne meninger 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...