Ville lige vise jer disse fine æggebægre som jeg fik i adventsgave. Mener det var 3. søndag i advent. Synes de er sjove og lidt anderledes, og så er de jo mega praktiske. Hader de æggebægre, hvor man aldrig ved hvor man skal gøre af æggeskallerne når man slår det i stykker, hehe.

Forresten så vil jeg lige informere om at This is who I am i dag har sat deres x-mas party kollektion ned til halv pris!! Der er bl.a. kjolen, buksedragten og den lille jakke, som jeg bloggede om i går. Overvejer meget stærkt nu om den buksedragt ikke bare skal klikkes hjem. Desværre tror jeg ikke den kan nå at komme inden nytår. Den ligger dog i indkøbskurven lige i dette sekund! Er bare meget i tvivl med størrelsen. De har nogle super mærkelige størrelsesmål synes jeg. Nogen af jer der har et jumpsuit derfra?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...