I dag får I lidt bedre billeder af de ting jeg fik i julegave..

Jeg har bl.a. fået en fin halskæde fra Monki, et stort Poul Pava fad, lækre hårprodukter fra Redken, skindluffer, et kultegnesæt, hårolie fra Osmo, en bog med cupcake opskrifer samt et dekorationssæt fra Specialkøbmanden.

Jeg elsker at dekorere cupcakes, så kan næsten ikke vente med at komme i gang, glæder mig også til at begive mig ud i at tegne. Jeg er ikke særlig god til det, men kunne virkelig godt tænke mig at lære det. Skindlufferne er jeg også bare glad for. Har længe været på udkig efter sådan et par, så det er jo bare skønt at jeg fik dem.

Hvad har I fået i julegave i år? Hvis I har postet det på jeres blog, så del da endelig et link i kommentarfeltet. Synes det er meget sjovt at se hvad folk har fået 🙂

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...