Da jeg var i London købte jeg også lidt til ganen med hjem. Købte en Detox te i marks and Spencer – har faktisk ikke fået smagt den endnu, men kunne virkelig godt tænke mig en god te uden koffein, så glæder mig til at prøve denne. I M&S købte jeg også en chokolade bar med cookies and cream – dog ikke noget anbefalelsesværdigt. Den bliver i hvert fald lidt vammel at spise. Tror bare jeg købte den, fordi der i andre lande altid er så mange sjove ting, som man ikke har smagt før. Kender i det?

Mandlerne er der måske ikke så meget britisk over, men de kostede kun £1(!) for 200 g. Det er sgu billigt! Og jeg kan godt lide at spise mandler som en snack, så der røg også lige et par poser med hjem.

Nu vil jeg smutte, skal nemlig til julefrokost med mit arbejde lige om lidt. Temaet er ‘Bedstemor’ [åh gud altså]!

Har forresten ikke fået postet et tilbagebliksindlæg fra november sidste år, så vil se om jeg kan nå det i morgen. Skal dog i Tivoli, så ved ikke lige hvornår jeg er hjemme igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...