Hej bloggen

I dag bliver det et hurtigt check in. Har en del jeg skal nå inden det bliver juleaften! 🙂

Lige nu er jeg ved at pakke gaver ind, og senere skal jeg ud med nogle til familie. Min søster og jeg fik købt de sidste i går. Ca 15 gaver manglede vi – ja jeg ved det er mange at mangle 2 dage før juleaften, men vi havde simpelthen ikke haft tiden før i går til at sætte en dag af til julegaveindkøb. Nu er de dog alle på plads. I morgen skal jeg formentlig pakke resten af gaverne ind og ud til familie med dem også. Ih jeg synes helt jeg får travlt, for d. 24. skal jeg også pynte juletræ, i kirke, se juledisney, gøre mig klar og så afsted til juleaften hos noget familie og bare have det skønt med lækker mad og gaver.

Må hellere prøve at nå at få pakket de fleste gaver ind i dag, så jeg kan slappe af og nyde dagen i morgen. Ses chikas

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...