Beklager det sene indlæg i dag, men har været på arbejdet, handlet julegaver, lavet matematik, været til træning og nu har jeg lige spist lidt aftensmad.

Nå men dette indlæg skal jo handle om en af mine yndlingskager; Jeg elsker virkelig doughnutsne fra Krispy Kreme. Tror aldrig jeg bliver træt af dem – på den anden side så er det jo heller ikke noget jeg spiser så tit, da butikken jo ikke ligge i Danmark. Det er måske meget godt hehe, men skal i hvert fald ind og have nogle hver gang jeg er i London. Min favorit er den originale, som er dyppet i glasur. Jeg har efterhånden snakket om den lækre kage en del gange, men da vi var i London denne gang, synes jeg lige at jeg ville forevige kagerne med et par billeder fra butikken i Selfridges.

Har I en favorit fra Krispy Kreme?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...