All I want for Christmas...

 

1. Mustache proptrækker/oplukker fra Selfridges // 2. forgyldt snoet ring fra Jewlscph // 3. 18 k guldring fra Sofie Lunøe // 4. skull tørklæde fra Zara // 5. Osmo berber oil // 6. bløde sokker fra H&M // 7. teglas fra Bodum // 8. dvd med Far til fire i byen // 9. Blå mega musselmalede tallerkner fra Royal Copenhagen // 10. læbestift i farven Cerise Pink fra Barry M  

Hej Bloggen. Glædelig 1. søndag i advent

Så har jeg fået samlet lidt juleønsker. Synes faktisk det er dejligt overskueligt for mig selv at jeg har mine ønsker på en collage i stedet for at de bare er skrevet ned. Og så kan det måske give lidt inspiration til jer derude.

Proptrækkeren er jeg helt vild med og har faktisk været det i et års tid nu. Kan I huske jeg skrev om den allerede her? Og så kunne jeg godt tænke mig en tynd fingerring – helst i guld. Tørklædet har I jo også allerede set, ikke desto mindre ligger det stadig og lurer i mit hoved. Forleden havde jeg sådan lyst til at se Far til fire i byen, fordi den er så hyggelig, men fandt ud af at jeg ikke havde den, så den er også røget på listen. Mega musselet har jeg også længe haft et crush på, og vil specielt gerne eje tallerknerne, men de er jo nærmest en investering. Gavekort til Matas og Ikea kan også føjes til listen.

Hvad har I på ønskesedlen i år? I må meget gerne linke til jeres posts i kommentarfeltet hvis I selv har lavet et med juleønsker. Synes det er sjovt at finde inspiration andre steder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...