Det fine gamle hotel vi boede på i Bayswater –  Grand PlazaLidt shopping på Oxford Street. Mørket var ved at falde på og aftenen ved at tage over, så det var på tide at vi tog tilbage til hotellet, efter en hel dags shopping

Victoria’s Secret butikken på New Bond Street. Ikke det flotteste med stillads udenfor, men virkelig flot indeni!

Der render en del egern rundt i parkerne derovre, og nogle af dem er ret tamme. Her er et close up af et, fra de vi gik mod Oxford Street gennem Kensington Gardens og Hyde Park.Skygger i solen inde i Kensington Gardens. Der var virkelig så smukt i parken, og vejret var så mildt og solen skinnede. Man kunne endda gå uden jakke om dagen. På sidste billede sidder jeg ude i Heathrow med yndlings iced latte fra Starbucks og glazed doughnut fra Krispy Kreme inden turen går mod DK igen.

Så var der lidt flere stemningsbilleder fra min tur til London. Jeg har dog en del London indlæg til jer endnu, men skal nok prøve ikke at smide dem alle sammen op på en gang – ellers bliver I vel bare trætte af det 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...