Outfit details:

Knit: Primark // bag: River Island // shoes: Nike Free XT

Dette outfit havde jeg på, da vi var inde og se musical i Dominion Theatre. Både strikken og tasken købte jeg derovre. Nå ja og så har jeg vist ikke fået fortalt at jeg har fået klippet pandehår – måske nogle af jer lagde mærke til det, på de forrige outfit billeder jeg postede.? Tror det er 2 år siden jeg sidst havde kort pandehår, men jeg synes der skulle ske lidt nyt, og mindedes at pandehår var meget pænt til mig. Havde bare glemt hvor besværligt det er at holde. I ved det der med det lige skal glattes hver morgen, og så er det så besværligt at sætte det korte hår op når jeg f.eks. skal træne.

Nå men I skal nok få nogle flere billeder at det smukke teater + et lille review af musicalen på et tidspunkt.

Nu vil jeg smutte ned og spise noget gammeldags oksesteg 😀

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...