I får lige et par London billeder, eller det første er faktisk fra Danmark. Til de af jer som ikke ved det, så kan jeg fortælle at der nemlig er åbnet en Victoria’s Secret inde i Kastrup lufthavn. Den indeholder dog mest parfume og småting – lidt trusser, men ingen bh’er. Og så er tingene altså virkelig pricy der inde. Så jeg vil da anbefale, at hvis I skal til et land, som har en VS butik, så vent med at gøre jeres undertøjsshopping til i kommer der til. Dog var det også dyrt nok i den fine butik i London, men lidt røg der da med hjem. Jeg må tage til USA en dag – bare for at shoppe Victoria’s Secret hehe.

Vi boede på et ganske pænt og udemærket hotel forholdsvis tæt på centrum. Sidste gang var vi nemlig knap så heldige, ofte er hotel standarderne i London ret ringe i forhold til herhjemme. Men dette her var et pænt gammelt stort hotel med god service og rummelige værelser / små lejligheder. Vi boede i Bayswater, og 2 minutters gang ned ad gaden fra vores hotel, lå shopping centret Whiteleys. Det er en flot gammel bygning, med 2-3 etager og et stort juletræ inde i midten. Dog er centret ikke så stort igen og butikkerne ikke det vilde derinde. Der var en masse småbutikker som man ikke kendte – nogle upcoming designers og noget vintage. De havde dog H&M, Zara, Kurt Gieger og Marks&Spencer. Det eneste jeg fik med mig hjem fra centret var et krøllejern fra Amika, som en sælger stod og demonstrerede med. Normalt er jeg meget skeptisk overfor sådanne sælger, som prøver at lokke kunder til deres biks ved nærmest at headhunte dem. Men jeg må sige at hun snakkede sin sag godt, virkede pålidelig og ikke mindst lavede nogle smukke, holdbare og hurtige krøller i mit hår. Så nu er jeg spændt på at se om det er lige så effektivt når jeg selv tager mit i brug. Review følger…

Juleoppyntning var der selvfølgelig begyndt på i London. Det er så smukt ned af Oxford Street og Regent Street. Og så hyggeligt. Vi boede 30-40 minutters gang fra Oxford Street – til gengæld var det lige ud af landevejen, og vejret var bare perfekt at gå i. Mildt, friskt og stille. I bus tog det små 10 minutter, og det koster kun £1.35 hvis man har et Oister card (lidt ala. rejsekortet herhjemme – Oister fungerer bare 20 gange bedre!)

Det blev en længere smørre, men tænkte at jeg lige så godt kunne dele lidt ud af mine erfaringer og oplevelser, hvis nu nogen af jer står og skal til London. Jeg kan selv godt lide at få tips via. andre blogs. Det er en smart måde hvis man ikke lige kender nogen, som har været der hvor man skal hen. I må også endelig bare spørge hvis der er noget I vil vide 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...