Som I måske har gættet ud fra overskriften, så skal jeg til London. Bookede fly i foregårs, og i går fandt vi så hotel. Glæder mig virkelig! Vi tager afsted i næste måned. Er faktisk derovre den dag H&Ms designsamarbejdet  med Maison Martin Margiela kommer i butikkerne. Mon ikke man lige skulle ind og lure i hvert fald. Det er faktisk tredje år i træk jeg er derovre lige på de datoer hvor H&M åbner for deres samarbejde med større kendte designere.

Forrige år var jeg klart nok derovre, fordi jeg arbejdede der ovre som au-pair. Der havde H&M et samarbejde med Lanvin. Sidste år var jeg sammen med mine forældre derovre nogle dage, og den sidste dag vi var der, åbnede H&M for kollektion af samarbejdet med Versace. Begge gange er jeg kommet hjem med fine ting derfra, og ikke mindst lidt besparelser, i forhold til i Danmark.

Nå men jeg kunne faktisk rigtig godt bruge nogle tips og anbefalinger fra jer. Kan I eksempelvis anbefale nogle gode og forholdsvis billige spisesteder i London, til frokost og Aften?

Jeg synes det er utroligt svært at finde gode spisesteder i London faktisk. Sidste gang endte vi med at spise på Pizza Hut, Burger King og Mac D de dage vi var der, fordi det bare ikke er til at finde ordentlige spisesteder.

Jeg har tidligere spist på en virkelig lækker vegetar restaurant, men det er faktisk kun mig som gider spise vegetarmad.

Og så vil jeg høre om der er nogle musicals i London, som I kan anbefale? Vi overvejer nemlig meget kraftigt at tage ind og se en, da det jo nærmest er et must, når man er i London.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...