Jeg har lavet mig en lille shoppingliste, til når jeg skal til London, for at gøre det mere overskueligt for mig selv. Jeg har længe manglet en vinterjakke, og så vil jeg også gerne have mig et par gode sko eller støvler jeg kan gå i til hverdag, samt en cross body taske, som jeg kan have alle mine skole-/arbejdsting i.

Ovenfor har jeg fundet nogle items, som jeg helt sikkert skal lure efter ovre i London. Synes det er rart at have noget at gå efter, så man ikke bare styrter rundt i alle butikker, og ikke ved hvad man leder efter.

Kviltet parka, £55 Dorothy Perkins // trusser, Victoria\’s secret //  cross body taske, £25 River Island // sneakers, £69.99 Margiela for H&M // camouflage bukser, £29.99 Zara // læbestift, £4.49 Barry M // bomber jakke, £60 River Island // ruby neglelak, £2.99 Barry M 

Nu vil jeg smutte. Har super travlt med at finde en hel masse tøj, sko, tasker, smykker og parfumer frem. I morgen skal jeg nemlig på loppemarked og sælge ud af garderoben, sammen med to søde piger. Så hvis I befinder jer i nærheden af Næstved ml. 10-16 i morgen, så kig da et smut forbi Næstvedhallerne 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...