1. Gummistøvler, £60 Topshop // 2. Glitter booties, Victoria’s secret // 3. Biker boot, £84 French Connection // 4. læderstøvler, £85 Miss Selfridge // 5. ankelstøvler, £45 Topshop // 6. kamelfarvede ankelstøvler, £27.75 Forever21 // 7. tofarvede ankelstøvler, £45 Dorothy Perkins // 8. ankelstøvler med lynlåsdetalje, £40 River Island

Jeg har (som tidligere nævnt) længe manglet et par gode støvler jeg kan gå i til hverdag. De skal enten være flade eller med en lav hæl. Jeg håber virkelig at jeg finder mig et par her i London, for nøj hvor er der mange pæne, når jeg kigger på de britiske butikkers hjemmesider. Nr. 4 skal jeg helt sikkert prøve at finde – de ser lækre og gode ud til hverdagsbrug. Nr. 2 og nr. 7 er også virkelig flotte – dem må jeg også lige lure efter i de fysiske butikker. Og så kunne jeg altså også godt bruge et par pæne og ikke mindst holdbare gummistøvler! Har tidligere købt nogle pæne i både Miss Selfridge og i Aldo, men de var virkelig ringe kvalitet – de gik i stykker efter få ganges brug. Så denne gang vil jeg have nogle i ordentlig kvali!

Har I nogen favoritter?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...