Dress: Forever LouLou // tights: Primark // boots: Lola Ramona // ring: Pilgrim
Så får I endelig billeder af mit outfit fra Nytårs aften. Nytårs aften plejer jeg altid at gøre lidt ekstra ud af det hele. Det må gerne være lidt over the top med ekstra glimmer, pailletter og sjove hatte og alt det der. Men sådan blev det ikke helt denne gang. Jeg havde major tøjkrise inden jeg skulle afsted, og havde egentlig mest lyst til at hoppe i noget ultra behageligt, fordi jeg var så træt efter en dag på arbejde.
Jeg endte med at låne en kjole af min søster og hoppe i ovenviste. det var da i hvert fald behageligt, og så synes jeg også det alligevel blev pænt. Der var dog ikke noget vildt over det, tværtimod var det mere elegant og sødt. Jeg synes det blev sådan lidt fe-agtigt med den fine kjole med gennemsigtige ærmer kombineret med en høj hestehale med creper i. Har desværre ikke nogen bedre billeder af håret. Min make up var også meget neutral med pudder, lidt blush, mascara og en nude læbestift.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...