Så er det blevet tid til bloggens andet tilbageblik. Her får I i billeder og ord, hvad jeg lavede og ikke mindst hvilke modefund jeg gjorde mig for et år siden. Der var jo januarudsalg, så lidt godter har man vel hevet hjem 🙂
I januar sidste år…
1. var der masser af sne og det var koldt, så outfittene var mere eller mindre praktiske
2. Tog jeg tilbage til London (hvor jeg arbejdede som au-pair) efter at have været hjemme på en dejlig juleferie
3. spiste jeg lækker vegetarret fra The Grain Shop på Portobello Road i Notting Hill
4. Købte jeg cupcake + brownie på the hummingbird bakery, som også ligge på Portobello Road. Se i øvrigt mere om det her
5. besøgte jeg samtidig også Portobello Market. I kan se mere om Portobello Road her
6. købte jeg denne fine rose bikini top i River Island. Havde længe kigget efter en highstreet udgave af Hanne Blochs noget dyrere men åh så smukke version.
7. Fik jeg også købt mig et pandebånd og en ring fra Primark + neglelak fra Essie i farven ‘hot coco’
8. Frådede jeg doughnuts fra Krispy Kreme hver gang jeg fik chancen. Ja Danmark har jo endnu ikke fået en Krispy Kreme butik. Mon ikke det sker en dag? Har seriøst drømme om dem om natten. Favoritten er den originale med lækker hvid (næsten gennemsigtig) glasur.
9. lavede jeg pandekager med rugmel, som smagte ganske lækre mens de stadig var varme. De blev lidt kedelige da de blev kolde, fordi pandekagerne bliver så tykke af rugmelet. Spiste dem med yndlings hindbær jam fra Tesco. Find min opskrift på pandekagerne her
10. Smagte jeg for første gang en frozen yogurt is fra Ben & Jerry’s. Det var yndlings slagsen phish food. Jeg forfaldt aldrig helt til frozen yogurt tendensen, den originale phish food er og bliver bedre!
I januar sidste år fik jeg jo som sagt gjort mig lidt januarkøb, bl.a dem her i London og dem her i Danmark.
Og så lavede jeg mig tre nytårsfortsætter der hed 1. Gøre mere ud af mit udseende, 2. Leve sundere og 3. Tage det som det kommer med hensyn til valg i livet. I kan se dem mere uddybet her
Hvis I har lyst til at tjekke januar ud fra sidste år kan I klikke her.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...