Har helt glemt at vise jer det jeg købte fra e.l.f. Lovede jo også at give en vurdering af produkterne. Købte en creme eye liner og en bronzer. (Købte også andet, men det vil jeg ikke afsløre endnu, da det ikke er til mig selv tsk tsk) Eye lineren er ganske fin og nemmere at lægge på øjenlåget end en almindelig eyeliner. Synes dog den mister en lille smule farve i løbet af dagen, men til den pris kunne jeg nu nok godt finde på at erhverve mig sådan en igen. Bronzeren er også ganske udemærket. Den giver både lidt farve, men også lidt glitrende skær i ansigtet. Det synes jeg er meget sødt til festlige lejligheder, men jeg tror ikke det bliver en hverdags pudder. Jeg mener jeg valgte den lysteste farve de havde, og det er jeg glad for, den skal nok ikke være mørkere til min hud. Skal se om jeg kan fange nogle close ups af makeuppen når jeg har det på, med mit spejlrefleks. Fik kun prøvet med mit almindelige digital og det fangede det bare ikke særlig godt.

Fik forresten fødselsdagsgave af min søster i går, og den var super god. De andre gaver får jeg først på fredag, når vi holder fødselsdag. Skal nok lige smide billeder ind af gaverne på et tidspunkt. Og så kan jeg også vise jer hvad min søster får af mig. Dog ikke før jeg har givet hende den i morgen, hvor vi skal over og besøge hende – tænk hvis nu hun læser med! Måske I kan gætte noget af det ud fra dette indlæg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...