Jeg synes så godt om Rachel Zoe. Hun er smuk, hun er stilsikker og hun har en fantastisk personlighed. Blev helt vild med hende den gang jeg så ‘The Rachel Zoe Project’. Kan I huske det? Hvor man fulgte hende og hendes to assistenter på arbejde, og de skulle style de kendte. SÅ spændende altså 🙂 Kan huske jeg var helt afhængig af det program. Til gengæld synes jeg ikke lige så godt om hendes bog Style A to Zoe, men okay har også kun skimtet den hos boghandleren. Men det var jo netop fordi jeg var interesseret i at købe den, at jeg stod der og lurede lidt i den. Synes bare slet ikke det fangede – for lidt billeder og for meget brødtekst, som i øvrigt var på engelsk, og det synes jeg man bruger lidt mere energi på – for det er jo bare nemmere på dansk, ikke :o) Men Rachel Zoe er jo ret fantastisk. Hun arbejder hårdt og hun ser godt ud. Det der kendetegner hendes stil bedst er oversize pelsveste, enorme solbriller og sine mange ringe på fingrene. Tjek hende ud på billederne ovenfor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...