Så er der lidt billeder af fødselsdagsgaven fra mig til min søster. Hun fik den i går og heldigvis blev hun glad for den.
 Billeder købt i Sinnerup i Odense
 garn + strikkepinde fra Søstrene Grene
 concealer + bronzer fra e.l.f., neglelak fra Depend, bolero fra vila
kurv fra Søstrene Grene?
Så fik I set resten af de e.l.f. produkter jeg havde købt, nemlig concealeren og en lidt mørkere bronzer, end den jeg købte til mig selv. Min søster har også lovet at give en vurdering af produkterne. So far synes jeg e.l.f.s produkter er okay. Og så længe de er okay, kunne jeg godt finde på at købe mere – prisen er jo så lav.
Og så kan jeg lige informere om at strikke er den nye dille. Det er der åbenbart mange der gør ovre på højskolen hvor hun går, men det er da også kun fedt at folk er så kreative 🙂
I dag skal jeg holde fødselsdag. Det glæder jeg mig til! Og jeg satser bestemt på det bliver i haven, indtil videre ser vejret jo lovende ud. Herligt!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...