Kald mig gammel, men jeg skal ind og se cirkusrevyen og jeg glæder mig heelt vildt!
Huhu der er godt nok over to måneder til endnu, men jeg kan næsten ikke vente. Jeg elsker den form for humor, og så er det jo nogle super gode skuespillere der er med. Nemlig Ditte Hansen, Henrik Lykkegaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard og selvfølgelig Ulf Pilgaard. Jeg har aldrig været inde og se det før, jeg har altid kun set det i fjersynet eller på dvd. Og selv om det her er noget min farmor ville synes var sjovt, synes jeg (som er nogle år yngre end hende) også rigtig godt om det og har altid gjort det, ligesom jeg også altid har elsket gamle danske film. Jeg kender nærmest ikke noget hyggeligere, det er jo det jeg er opvokset med 🙂
Kanske man sku’ sætte en på i dag´, vejret er jo lige til indehygge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...