Her er de smykker som jeg tror jeg er gladest for for tiden. Det er min ring fra Miss Selfridge, mit armbånd fra en eksotisk gadebutik på Mallorca og mit påfuglefjers hårspænde fra Primark. Alle tre smykker fungerer godt hver for sig, men også sammen, gerne til en hvid skjorte eller andet tøj som er enkelt og roligt i farverne. Sjovt, ingen af smykkerne er købt i Danmark, men jeg elsker også at købe, ja både smykker og tøj når jeg er i andre lande. Selv om det måske ikke altid er vildt anderledes fra det i Danmark, så er der bare et eller andet over at have noget som, man ved ikke alle kan få fat på 😉 Køber man smykker og tøj eller andre ting nede i syden synes jeg tilgengæld ofte man kan finde ting der skiller sig ud fra det vi har i vesten. Det er mere eksotisk og bærer præg af landet. Derfor kan jeg godt lide at købe ting med hjem fra sådanne steder.
Har I også nogle smykker I bare kunne gå med hele tiden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...