Trousers: Repeat // tee: Papaya // denim jacket: Primark // Bag: Miss Selfridge // sunglasses: Prestige // ring: Primark // sandals: Birkenstock
Billederne er fra en dag hvor vejret faktisk var godt. De sidste dage har vejret været og er stadig temmelig ustadigt. Som I kan se er jeg her hoppet i det afslappede tøj. Tror jeg kommer til at bruge bukserne meget denne sommer, da de er så behagelige at have på. Jeg vil dog sætte dem sammen en mindre afslappet bluse end på billederne ovenfor, for at skabe lidt balance i outfittet.
Det var is vejr den dag, så min søsteer og jeg gik os en dejlig tur ud til havnen og købte os en ispind hver. Hvor jeg dog håber det solrige vejr snart kommer igen.
Skifter vejret også hele tiden med regn, sol, gråvejr der hvor I er eller er det bare her?

Nu er der vist kommet nogenlunde styr på blogger igen, mit indlæg er i hvert fald kommet tilbage. Hvis I ikke har læst det, kan I læse det her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...